Loopbaancoach – Eeklo

Stel je je al maanden vragen over je job?
Wil ik dit werk blijven doen? Is dit het dan?
Past deze job/ dit bedrijf nog wel bij mij?
Wat zijn mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt?

En zoek je antwoorden over jezelf?
Wat zijn mijn unieke talenten?
Wat zijn mijn valkuilen?
Waar ben ik eigenlijk naar op zoek in mijn leven?

Deze vragen zijn erg belangrijk want job tevredenheid heeft een enorme invloed op hoe we ons voelen!
Het is dan ook logisch dat deze en andere vragen je steeds bezig houden en je een onrustig gevoel kunnen geven.
Je zoekt antwoorden, over jezelf, over je skills, over je (droom)job, echter, met piekeren alleen raak je geen stap vooruit.
Dan kan het zinvol zijn om het gesprek open te breken, om de antwoorden samen te zoeken en te durven de weg te bewandelen naar jouw ideale job!
Wat zit er in jou dat (misschien al lang) naar buiten wil komen? Wie ben jij, waar ben je echt goed in en wat past er écht bij jou op werkvlak?
Hoe ga ik te werk?
Een belangrijke stap is weten hoe jij in elkaar zit! Tijdens mijn coaching traject hecht ik daarom veel belang aan testings (o.a. MBTI persoonlijkheidstest) zodat je jezelf veel beter kan leren kennen. Zo kan je achterhalen waar je sterktes en minder sterke kanten liggen en de professionele richting vinden die echt bij jou past.
Daarnaast doen we een behoeftenanalyse zodat je klaarheid krijgt over wat jij nodig hebt in je job om je goed te voelen.
En daar blijft het niet bij, we gaan ook concreet kijken welke stappen jij nodig hebt om hetgeen je wil ook waar te maken.
Als life coach en loopbaancoach heet ik je graag welkom in onze groepspraktijk YourSelf in Eeklo. Samen met mijn vrouw die psychotherapeute is help ik mensen om ‘in beweging te komen’ want iedereen heeft de kracht in zich om te veranderen en om te groeien!