Loopbaancoach - Zingem

Nood aan een nieuwe stap binnen of buiten je huidige job? Op zoek naar een nieuw evenwicht op je werk of in de combinatie werk-privé? We bekijken samen jouw werksituatie.

Waar word je enthousiast van?  Waarvan krijg je energie?  Wat zijn jouw sterke eigenschappen? Ik ga graag mee op zoek naar jouw ambities en je randvoorwaarden.

Wat remt je af? Waar krijg je de kriebels van? Waardoor word je belemmerd? Ik probeer je te helpen om hier bewust van te worden, want dit is een eerste stap naar verandering.

Ik ben gedreven, sociaal en positief ingesteld en ik probeer hiermee anderen te motiveren. Ik ben nieuwsgierig naar je verhaal, ik ga mee op zoek naar je waarden en je doelen en wil je helpen om het bos door de bomen te vinden.

Ik vind het belangrijk om levenslang te leren, te blijven groeien, open te staan voor nieuwe keuzes in nieuwe levensfases.

Ik heb 15 jaar ervaring in het werken met mensen, communiceren, motiveren en begeleiden, en ik help ook jou graag verder in je zoektocht naar nieuwe inzichten omtrent jouw loopbaan.

Misschien tot binnenkort!