Loopbaancoach - Dendermonde/DeHaan

Na mijn studies als vertaler/tolk heb ik in het begin van mijn loopbaan de focus op talenkennis gelegd. Heel snel werd ik er mij echter van bewust dat ik vooral een rol wou uitoefenen waarbij mensen centraal staan. Dit werd mijn professionele doelstelling, dus heb ik meerdere opleidingen gevolgd om de carrièreswitch te kunnen maken, waaronder HR Management, arbeidspsychologie en een opleiding als coach. Ondertussen kan ik terugblikken op een rijke en jarenlange professionele ervaring binnen HR in diverse bedrijven in de privé sector, waarbij ik steeds heb kunnen functioneren als verbindende schakel tussen mens en organisatie.

Als loopbaancoach wil ik graag zo veel mogelijk mensen professioneel gelukkiger maken, zodat ze ook op andere levensgebieden gelukkiger zijn. In mijn werkwijze ben ik een klankbord maar tegelijk ook een spiegel. Mensen kunnen helpen te ontdekken wat ze in hun mars hebben zodat ze nog meer in zichzelf kunnen geloven, geeft me energie.

In mijn vrije tijd geniet ik van kleine dingen in het leven samen met mijn gezin en vrienden. Ik hou van koken, de natuur, bewegen en diepgaande gesprekken.