Loopbaancoach – Turnhout

Een groot deel van ons leven brengen we op de werkvloer door. Daarom is het erg belangrijk dat je je goed voelt op het werk. Soms kan het gebeuren dat je worstelt met vragen over je loopbaan zoals:

• Is dit wat ik mijn hele carrière wil doen?
• Haal ik nog voldoende energie uit mijn job?
• Hoe behoud ik het evenwicht tussen werk en mijn gezin?
• Kan ik uitblinken in wat ik doe?
• …

Bij het zoeken naar antwoorden op deze vragen kan loopbaanbegeleiding voor meer verheldering zorgen en een katalysator zijn die een verandering tot stand brengt of je juist doet beseffen wat je belangrijk vindt en wil behouden.
Binnen het loopbaantraject starten we met het verkennen van je loopbaanvraag. Daarna gaan we samen hard aan het werk om uit te zoeken waar je talenten liggen en wat je graag doet.

Hierbij maak ik gebruik van jou schatkist aan zelfkennis en krachten, mijn eigen kwaliteiten en mogelijkheden en een gezellige, huiselijk ingerichte praktijkruimte.

Het coachingproces bestaat uit interactieve vraagstelling, ondersteund met verschillende creatieve hulpmiddelen. Binnen het werken laat ik me, naast methodieken en theorieën uit verschillende invalshoeken en zienswijzen, vooral inspireren door het oplossingsgericht werken. Indien het voor jou zinvol is, kunnen er eveneens persoonlijkheidstesten zoals de MBTI gedaan worden. Deze integratieve manier van werken maakt dat er steeds een manier gevonden kan worden welke het beste aansluit bij jou persoonlijkheid.

Na het traject ga je naar huis met een grote dosis zelfkennis en zelfvertrouwen en een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin je doelen en te nemen acties staan beschreven. Hierdoor kom je steviger in je schoenen te staan zodat je met een goed gevoel en vol energie je volgende (kleine) stap kan zetten binnen je loopbaan en jou leven.

Alle gesprekken gaan door in Turnhout bij Yoeka. Onze missie is mensen helpen groeien vanuit hun eigen krachten en mogelijkheden vertrekkende vanuit de waarden van respect, gelijkwaardigheid, privacy, transparantie, creativiteit en dit alles gekruid met een vleugje humor.